dilluns, 8 de juny del 2015

Música

Antònia Font-

Antònia Font va ser un grup amb origen de musica mallorquí  nascut el 1997, que es caracteritzava per la seva música festiva i per les seves lletres humorístiques i fantasioses. Entre els temes de l'univers creatiu d'Antònia Font destaquen, especialment, l'espai, l'astronomia i tot el que es relaciona amb l'astronàutica; però, també, l'ambient més quotidià i proper, que estableix un joc constant entre una perspectiva local, global i universal o còsmica del món.




Habitualment, se'ls classifica com a grup de pop, tot i que ells manifesten que en el moment de compondre les cançons no tenen "prejudicis d'estil", i els temes són una cosa que, sovint, surt espontàniament. El compositor dels temes és el guitarrista del grup, Joan Miquel Oliver, que també edita discs en solitari i escriu lletres d'altres grups, com ara Fora des Sembrat. El 28 de novembre de 2013 el grup va anunciar la seva dissolució deixant      enrere 16 anys de carrera musical.                                                         -Grup: Antònia Font
Antònia Font va auto-editar la seva primera maqueta l'any 1997 sota el nom homònim del grup. Es va gravar als Estudis TJ So sota la producció de Tomeu Janer.
Han circulat diverses versions i llegendes sobre l'origen del nom del grup. Sempre que s'ha preguntat al grup sobre el seu nom, han respost que es deu a una companya d'universitat que els va acompanyar durant el període de formació.

                                                               





-Grup: Antònia Font                                                                                   -Grup: Antònia Font
Opinió personal:
La meva opinio de aquest grup es que el nom no em sembla adequat per un grup de música, pero aixo no significa que sigui un bon grup amb bona musica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada